Therapie

PW consultancy verleent kortdurende therapie voor individu en relaties. Vastlopen is niet erg, vast blijven zitten wel. Ik help u weer in beweging te krijgen.

Meervoud in eenvoud

voor succesvol trainen en coachen

voor trajecten met duurzame oplossingen

voor therapie in relatie en individu

Therapie

Mijn rol als psycholoog zie ik als het in beweging brengen van een sneeuwbal. Als die eenmaal rolt is mijn taak voorbij. Ik wil je helpen inzicht te krijgen over de regie in jouw eigen leven. Je bent niet afhankelijk van bepaalde emoties of gedrag, want je kan er invloed op uitoefenen. Zo krijg je weer grip op iets wat aanvankelijk vast leek te zitten, zodat jij het weer in beweging kan brengen op jouw manier. Je kan bij mij terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Ik werk bij voorkeur in blok-uren wat betekent dat ik sessies heb van 2 uur. De ervaring leert dat deze tijd een goede start maakt voor therapie. Gaandeweg wordt de gesprekstijd wat korter. Uiteraard is in overleg ook een sessie van 1 uur mogelijk.

Ik ben declarabel via de aanvullende verzekering onder alternatieve zorg.Het tarief is € 95,- per uur voor individuele therapie en € 120,- per uur voor relatietherapie.Ik ben verbonden aan de beroepsvereniging De NFG en het NIPvoor meer informatie verwijs ik graag naar mijn therapiesite: www.pwtherapie.nl 

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This