Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teamcoaching

Soms lijkt de samenwerking de groei van een team in de weg te staan, kies daarom voor teamcoaching. Onderlinge ruis, gebeurtenissen uit het verleden, botsende karakters leiden vaak tot een gebrekkige samenwerking. Soms leidt dit tot vervelende situaties die niet meer te hanteren zijn.

Wij wensen alle organisaties juiste teams die optimaal kunnen samenwerken. Helaas zie je vaak dat er pas aan teamcoaching wordt gedacht als de samenwerking echt op een dieptepunt is. Het herstel is dan moeizaam, tijdrovend en vooral kostbaar.

Door de jarenlange expertise van PW Consultancy in groepsdynamische processen, zorgen wij dat je de beste manier van teamcoaching krijgt die helemaal aansluit op de wensen en behoeftes van de afdeling. Ieder bedrijf heeft een andere aanpak nodig, ditzelfde geldt per afdeling.

Teamcoaching voor onze afdeling

Wij zorgen ervoor dat de coach van PW Consultancy inzoomt op de kwaliteiten van de afdeling of groep. We leren de teamleden anders te kijken naar de verschillen en daarmee juist de kracht van elkaar te zien in plaats van het gebrek. Het doel is om deze krachten te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat de tegenstellingen met elkaar in balans komen.

Wanneer heeft het zin om teamcoaching in te schakelen?

  • Als de samenwerking stokt;
  • Als er sprake is van groepjesvorming;
  • Als de cultuur binnen het team niet de gewenste cultuur is;
  • Wanneer de tevredenheid van de groep onder druk komt te staan;
  • Als de creativiteit binnen de groep vervlakt;
  • Tegengestelde karakter kan leiden tot botsingen;
  • Er een zogenaamde kloof tussen leiding en uitvoering wordt ervaren.

Maar JUIST ook bij teams die:

  • Prima samenwerken;
  • De verschillen juist worden gezien als kracht;
  • De leiding en uitvoering elkaar dragen.

Waarom dat laatste? Omdat het altijd beter is om te voorkomen dan genezen. Sterke teams mogen juist ook teamcoaching krijgen om nog beter met elkaar te groeien. Hiermee wordt een sterke en gezonde toestand uitgebouwd en bevestigd. Dit leidt tot meer tevredenheid en loyaliteit aan het bedrijf.

Wij staan voor je klaar!

Denk je dat een cursus of training je verder kan helpen op het gebied de groei en samenwerking van jouw team? Dan staan wij graag klaar om jou te helpen! Je kan ons bereiken via het telefoonnummer: 06-11301303. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw wensen en behoeftes naadloos worden verwerkt in de cursus.

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This