Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Relatie advies

Bij PW Consultancy kunt u terecht voor al uw relatie advies. Ieder advies over een specifieke relatie is apart. Iedere relatie is ook anders, dat snappen wij ook maar al te goed. Niet voor ieder probleem is een passen antwoord en sommige probleemstukken zijn moeilijker te behandelen dan de andere. Toch is er in het inzien van PW Consultancy altijd wel een oplossing. Echter moet er voor de ene oplossing harder gewerkt worden ten opzichte van de ander. Wij geven in ieder geval graag advies om uw relatie weer op de rails te krijgen.

Relatie advies op maat

In bijna iedere relatie loopt u op den duur wel tegen sommige problemen aan. Dat is geen enkel probleem, u bent niet de enige! Iedereen heeft hier wel eens last van, belangrijker is hoe u omgaat met deze problemen. Sommige kleine problemen worden onder tafel geschoven en verder wordt er niet over gesproken. Dit kan natuurlijk na langere tijd heel frustrerend gaan werken. Ongeacht hoeveel u van elkaar houdt, een relatie werkt niet zonder communicatie en eerlijkheid. Maar soms is het moeilijk om uw frustraties op een goede manier te vertellen, wij geven u graag advies om uw relatie weer een boost te geven!

Iedere probleem is er om opgelost te worden!

Wij zorgen voor hulp, steun en goede raad binnen uw relatie. Denkt u, dat u onze hulp goed kan gebruiken? Dan helpen wij u natuurlijk zeer graag op een persoonlijke manier met betrekking tot advies van uw relatie. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 06-11301303, wij staan u graag te woord!

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This