Organisaties

Het begint met de eerste indruk. Als die goed is en de klik is gemaakt dan ontstaat er een sfeer van veiligheid en vertrouwen, waarin samen werken mogelijk is.

Meervoud in eenvoud

voor succesvol trainen en coachen

voor trajecten met duurzame oplossingen

voor therapie in relatie en individu

Organisaties

U kunt PW consultancy inhuren voor trainingen en trajecten waarbij vragen zijn rondom samenwerking, klantcontact, leidinggeven, stress en agressie. Wij hebben veel ervaring in groepsdynamische processen zoals bij samenwerking in teams. Onze ervaring is dat we door onze kijk op de vraagstukken de oplossingen vaak vinden buiten de box.

Onze drijfveer is om complexe situaties te vereenvoudigen tot voor u hanteerbare proporties.

We bieden een scala van mogelijkheden aan zoals gerichte trainingen, trajecten en coaching. Denk hierbij aan: omgaan met agressie, conflicten, klantgerichtheid, slecht nieuwsopvang en nazorg, (interculturele) communicatie / gesprekstechnieken en gespreksvaardigheden, bedrijfscultuur, samenwerking teams, mentale veerkrachtstresshantering, enz.

Wij hebben een gedegen kennis en creatieve idee├źn. We staan voor samenwerking en willen een duurzame oplossing bereiken. Dat betekent dat wij het liefst uw bedrijf onafhankelijk maken van externe trainers of begeleiders.

Door een samenwerking met alleen ZZP-ers hebben we vrijwel geen overheadkosten dus zijn we kostenbesparend voor uw bedrijf.

Andere zeggen het volgende over onze trajecten:

  • interactief en goede mix van theorie en praktijk.
  • iemand met goede kennis
  • zeer veilig en ontspannen
  • Prettig traject voor een uitdagend team.
  • snel en flexibel
  • bereiken in korte tijd meer dan wij in een paar jaar

klanten komen uit de volgende branches:

Gemeenten, GGZ, politie, brandweer, jeugdzorg, MEE, VGZ, thuiszorg, waterschappen, maatschappelijke dienstverlening, belasting, psychogeriatrische pleegzorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen, energiebedrijf, slachtofferhulp, scholen, universiteit, IND, huisartsen en praktijkondersteuners POH-GGZ, banken.

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This