Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Omgaan met agressie

Omgaan met agressie is iets wat voor velen best moeilijk is, maar dat is helemaal niet erg. PW Consultancy helpt je graag. Het doel van een agressietraining is om zelf een bepaald beeld te ontwikkelen over waarom je bepaalde handelingen verricht en wat je precies doet in situaties met betrekking tot geweld. Daarnaast laat een visualisatie zien binnen de agressie training hoe je met je medecursisten om kan gaan met agressief gedrag. Goed handelen bij agressie is een complexe vaardigheid, omdat er veel factoren zijn die bepalend zijn of agressie escaleert of op een goede manier wordt afgesloten. Tijdens de ‘Omgaan met agressie’ training krijg je informatie over de verschillende factoren waardoor je van tevoren kan inschatten hoe je op de agressie kan inspelen.

Omgaan met agressie en agressief gedrag: een training biedt de uitkomst!

Met de training ‘Omgaan met agressie’ wordt niet gepretendeerd dat je meteen alle facetten onder de knie hebt. Dit is ook helemaal niet de insteek van een cursus omgaan met agressief gedrag. Het belangrijkste is dat je bewust bent van de handelingen. Wat doe je op dat specifieke moment? Wat voor doel wil je bereiken met jouw gedrag? De training ‘Omgaan met agressie’ wordt gesimuleerd aan de hand van een acteur en beeld- en geluidsmateriaal. Hierbij kan er gekozen worden voor een specifieke dagtraining of een meerdaagse training. Dit ligt eraan of je al ervaring hebt met het omgaan met aggressief gedrag. Wil je hier advies over ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Omgaan met agressief gedrag: hoe doe ik dat?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden aan de hand van een cursus over agressie? Er zijn verschillende middelen om agressie te bestrijden. Wij vertellen graag over hoe je hier mee kan omgaan. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over de training? Bel ons dan direct via het telefoonnummer: 06-11301303.

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This