Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Individuele coaching

Individuele coaching kan voor iedereen een uitkomst bieden, niet zozeer omdat je het per se nodig heeft, maar vooral om het feit dat het soms eens goed is om te reflecteren op jezelf. PW Consultancy biedt deze dienst aan. Persoonlijke groei is altijd leidend binnen dit traject. Samen met de coach worden doelen opgesteld, deze doelen vormen de rode draad voor de individuele coaching. Daarnaast worden deze doelen tussentijds geëvalueerd en wordt er samen gekeken wat er goed gaat óf wat misschien iets beter kan.

Maar is individuele coaching wel iets voor mij?

Wij denken dat individuele coaching iedereen op een hoger platform kan brengen. Echter zijn er wel bepaalde factoren die erop kunnen duiden dat individuele coaching je verder kan helpen, dit zijn onder andere:

  • Wanneer je werk een last wordt;
  • Wanneer stress de overhand neemt;
  • Je weet niet meer precies welke richting je op wilt gaan;
  • Wanneer conflicten onoplosbaar lijken.
  • Als samenwerken steeds moeizamer gaat.

Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit de diverse factoren die erop kunnen duiden dat iemand individuele coaching nodig heeft. Daarnaast kan je ervoor kiezen om zelf de locatie te bepalen waar je de coaching wilt beginnen. Dit is aan de hand van jouw wensen en behoeftes. Het belangrijkste is alleen dat je een plek kiest met privacy, waar ongestoord gepraat kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op het telefoonnummer 06-11301303 of stuur een bericht via de mail.

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This