Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Op zoek naar een goede relatietherapeut?

Als de relatie even wat minder loopt, het begrip steeds minder te vinden is, de gesprekken steeds vaker onder spanning komen te staan en escaleren om de kleinste dingen tot een ongewenst ruzie is het een idee om relatie advies te winnen. Dan kan een goede relatietherapeut mogelijk een oplossing zijn. Elkaar weer kunnen vinden, weer met elkaar in gesprek, weer naar elkaar verlangen en samen opnieuw ontdekken hoe speciaal de ander ook alweer is.

Hoe ziet de relatietherapie eruit?

De relatietherapie omvat vooral gesprekken waarbij beide partners aanwezig zijn en, indien wenselijk, eerst apart in gesprek gaan. Het doel is om elkaar weer opnieuw te leren zien met de ogen van toen het nog goed was. Om verdieping te creëren in de gesprekken en de intentie naar elkaar weer te begrijpen. Geluk is bereikbaar door elkaar weer te zien en er weer voor elkaar te zijn. Een goede relatietherapeut kan jullie hierbij helpen.

Relatie advies nodig?
Het doel van de therapie is om met elkaar te reflecteren op de wisselwerking tussen de partners. We zoeken naar de kracht van het verschil en steken de therapie in op het creëren van veiligheid naar elkaar. Op die manier leren jullie beiden om elkaar weer te waarderen, op een veilige manier van mening te verschillen en daarmee de kracht van elkaar weer te zien. Er wordt gewerkt met individuele en/of gezamenlijke opdrachten waar jullie worden voorzien van relatie advies.

Het tarief voor raltie advies

Het tarief voor relatietherapie is € 120,– per uur. De goede relatietherapeut werkt in ruime sessietijden van 1,5 tot 2 uur. Hierdoor is het mogelijk om ruime aandacht te hebben voor jullie beiden en daarmee ook tot afgeronde gesprekken te komen. Er geldt een annuleringstermijn van minimaal 2 dagen. Annuleringen binnen 2 dagen voor de afspraak zullen in rekening worden gebracht. Denk je dat relatie advies een goed idee is? Dan helpt onze goede relatietherapeut jou natuurlijk graag op een persoonlijke manier met betrekking tot jouw relatie. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer: 06-11301303. Wij staan je graag te woord!

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This