Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Cursus omgaan met stress

Bij PW Consultancy kan je terecht voor een cursus ‘Omgaan met stress’. Hierbij wordt er gezorgd dat jouw klachten rondom stress aan de hand van een persoonlijk traject verminderd worden. Hierbij spelen de klachten natuurlijk de grootste rol. Aan de hand van dit persoonlijke traject wordt er gezorgd dat de onderliggende gedachten en patronen in kaart worden gebracht. Aan de hand van deze patronen wordt het traject in gang gezet. Jouw welzijn is het belangrijkste, dit nemen wij ook altijd in acht.

Een cursus omgaan met stress: iets voor mij?

Als je denkt dat je stress niet meer de baas bent, dan is een cursus ‘Omgaan met stress’ zeker iets voor jou. Het is belangrijk dat de klachten goed worden besproken en geanalyseerd. Door te praten over de zaken die je dwars zitten, kan je vervelende gedachtes beter loslaten. Soms is het ook vervelend om met een bekende te praten over je gevoelens, dat begrijpen we. Wij van PW Consultancy zijn er niet voor niets, want wij bieden je een luisterend oor. Daarnaast kan je door een cursus ‘Omgaan met stress’ in de toekomst zaken loslaten die door je hoofd spoken. Wij helpen je graag om hier een begin mee te maken. Wij zijn er van overtuigd dat het gaat lukken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Ben je benieuwd geworden of de cursus ‘Omgaan met stress’ ook iets voor jou kan betekenen? Of wil je ook iets doen aan bijvoorbeeld de piekermomenten? Aarzel niet en bel ons. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer: 06-11301303.

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This