Coaching

PW Consultancy is sterk in een oplossingsgerichte stijl van coaching voor individu en teams. Met deze uitnodigende stijl wordt snel beweging gerealiseerd in de thema’s die spelen.

Meervoud in eenvoud

voor succesvol trainen en coachen

voor trajecten met duurzame oplossingen

voor therapie in relatie en individu

Coaching

PW consultancy staat voor een ontspannen sfeer waarin veiligheid en vertrouwen leidt tot oprechte samenwerking. Wij zijn respectvol, aanjagend, uitdagend, ontdekkend, advocaat van de duivel en confronterend. Dit heeft steeds geleid tot de gewenste beweging van het team en het individu.

We hebben veel ervaring opgedaan in zowel individuele coaching als coachen in teamverband. Van een politieke partij tot een team leerkrachten en van een energiebedrijf en gemeenten tot de GGZ. We hebben ze allemaal begeleid in teams, afdelingen en uiteraard individueel.

Onze werkwijze is eenvoudig. Wij stellen vooraf in overleg het aantal gesprekken of bijeenkomsten vast alsook de duur van de gesprekken. De kracht van onze coaching zit ‘m in de verbinding die we leggen met de cliënt of de groep. Dat leidt tot de gewenste resultaten in de geformuleerde coachdoelen. De structuur waarlangs we coachen bevat 3 vragen / thema’s.

  • Waar ben je nu,
  • waar wil je heen en
  • hoe kun je daar komen.

We zijn sterk in het gesprek om daarin de vraag te doorgronden.

Wij coachen zowel op eigen locaties als ambulant. Mocht u graag op een andere locatie gecoacht willen worden dan is er in overleg veel mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel of mail voor een afspraak

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This