Coachgesprekken lenen zich uitstekend voor werkgerelateerde problematiek en problematiek waarbij de gecoachte vragen heeft over vaardigheden of handelingen.

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Coaching management

Coaching voor leidinggevenden en management
Of je in je functie nu zoekt naar antwoorden voor het team of reflectie op jouw handelen als leidinggevende, wij bieden een veilige en respectvolle coaching voor leidinggevenden.

Leidinggeven is naast een prachtige functie er ook één waar de uitdagingen nooit gezocht hoeven te worden. Wij kunnen ons voorstellen dat je soms overspoeld wordt met de uitdagingen die geboden worden. Wij kunnen je helpen het overzicht terug te krijgen en samen onderzoeken wat de volgende stappen zijn. We confronteren, adviseren begeleiden, dagen uit en stellen gerust. Kortom alles wat nodig is om samen met de leidinggevende te bekijken hoe weer beweging te krijgen is in een vastgelopen toestand.

We zoeken een nieuwe balans, steviger en veiliger. Samen stellen we de frequentie, duur en doelen vast en evalueren we ieder gesprek of het nog nuttig is. Tussentijds is altijd een mogelijkheid om te stoppen of langer door te gaan.

Kernwoorden bij onze manier van coachen zijn relaxed, laagdrempelig, confronterend en respectvol, doortastend, onderzoekend en vragend, sociaal en eerlijk.

Wij gaan voor de mens, het doel is altijd evenwicht.

Maar wanneer is coaching voor leidinggevenden en management nodig?

Coaching voor leidinggevenden en management is onder andere nodig wanneer:

  • Het leidinggeven je teveel energie kost;
  • Je een andere kijk op de groep wilt;
  • Je meer wilt reflecteren op jouw leiderschap;
  • Het team niet optimaal presteert;
  • Groepsprocessen het resultaat of de sfeer aantasten;
  • Culturen moeten worden samengebracht;
  • Bedrijfsdoelen niet worden gehaald;
  • Andere redenen waarom coaching gewenst is.

We coachen vanuit het principe van de positieve psychologie. Dat betekent dat we de oplossingen zoeken in de kracht in plaats van het verbeteren van een gebrek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van coaching voor leidinggevenden en management? De duur van het traject wordt in overleg bepaald en hangt samen met jouw persoonlijke doelen. Je bent altijd vrij om eens contact met ons op te nemen via het nummer: 06-11301303.

Individuele coaching

Coaching intensief

Teamcoaching

Ik geloof in de positieve psychologie waar het doorontwikkelen van de eigen kracht en kwaliteit van de mens centraal staat.

Share This